Wenkbrauwbehandelingen

Wil jij ook graag fresh brows? Kies dan voor een wenkbrauwbehandeling bij Fleeky Fresh. Bij ons kan je terecht voor verschillende behandelingen waarbij je met mooi gevormde wenkbrauwen de salon verlaat.

Fleeky Fresh

Classic Brows

Heb jij nog nooit eerder iets aan jouw wenkbrauwen laten doen, maar wil jij dat wel graag een keer proberen? Kies dan voor de Classic Brows behandeling!

Bij de Classic Brows kan je een complete behandeling verwachten. Jouw wenkbrauwen worden namelijk eerst gereinigd, uitgemeten d.m.v. Brow Mapping en daarna zullen de wenkbrauwen gewaxt, geëpileerd en geverfd worden. De verf zal ongeveer 1 dag op de huid en +/- 5 weken op de wenkbrauwhaartjes zichtbaar blijven.

Direct na de behandeling zal de verf ook lichtjes op de huid zichtbaar zijn. Maar omdat de verf in principe alleen voor de haartjes is, zal dit ook snel weer weg zijn. De verf zal 4 – 6 weken aanwezig zijn in de haren. Het advies is om deze behandeling om de 5 weken te herhalen. Op die manier kan je het langst genieten van jouw fleeky brows!

Direct na de behandeling zal de verf ook lichtjes op de huid zichtbaar zijn. Maar omdat de verf in principe alleen voor de haartjes is, zal dit ook snel weer weg zijn. De verf zal 4 – 6 weken aanwezig zijn in de haren. Het advies is om deze behandeling om de 5 weken te herhalen. Op die manier kan je het langst genieten van jouw fleeky brows!

Henna Brows

Bij de Henna Brows kan je óók een complete behandeling verwachten. Jouw wenkbrauwen worden namelijk eerst gereinigd, uitgemeten d.m.v. Brow Mapping en daarna zullen de wenkbrauwen gewaxt, geëpileerd en geverfd worden.

De henna verf zal +/- een week op de huid zichtbaar zijn en tot 6 weken op de wenkbrauwhaartjes. De henna was je uit de wenkbrauwhaartjes. Dus hoe vaker je over de wenkbrauwhaartjes gaat, hoe sneller het zal vervagen.

Heb je je wenkbrauwen onlangs geverfd met normale wenkbrauwverf en wil je graag een keer Henna ervaren? Geen probleem! Je kunt een Henna Brow Experience ondergaan mits er minimaal twee weken tussen het verven zit.

Hybrid Brows

De Hybrid Brows behandeling is eigenlijk vergelijkbaar met de Henna Brows alleen kan je met de Hybrid Brows langer genieten van de intensiteit! Het grote verschil zit ‘m dus in de houdbaarheid.

Bij henna zal het langzaam aan van de huid vervagen en was je daarna van de haartjes af. Bij de Hybrid Brows zal de hybride verf ook langzaam van de huid vervagen (+/- 10 dagen), maar de verf moet echt uit de haren groeien! Dit alles zorgt ervoor dat jij langer kan genieten van mooie gekleurde wenkbrauwen.

Hybrid Brows is ideaal voor mensen met een iets vettere huid, mensen die veel transpireren of veel in contact komen met water.

Deze behandeling is ook te combineren met de Brow Lamination behandeling!

Hybrid Brows is ideaal voor mensen met een iets vettere huid, mensen die veel transpireren of veel in contact komen met water.

Deze behandeling is ook te combineren met de Brow Lamination behandeling!

brow lamination

Brow Lamination is een perfecte behandeling voor jou als je;

  • je wenkbrauwen optisch voller wilt laten lijken
  • een meer openere blik wilt hebben
  • een litteken hebt die je wilt camoufleren

Met deze behandeling worden de haartjes in een andere positie gezet waardoor je optisch vollere wenkbrauwen creëert en gaatjes en/of littekens kunt camoufleren.

Tijdens de behandeling worden de haartjes meer omhoog geborsteld, maar dit betekent niet dat de haartjes voor altijd zo blijven staan. Na het natmaken van de haartjes, kunnen de wenkbrauwen weer in hun oude vorm terug zakken. Dit is volkomen normaal!

Omdat de haartjes flexibeler zijn gemaakt, kan je ze daarna weer eenvoudig in de door jouw gewenste positie borstelen.

Belangrijk om te weten:
Deze behandeling kan níet gecombineerd worden met Henna.

Op de foto zijn de wenkbrauwen ook geverfd met Hybride verf.

* Het is een behandeling van bestaande wenkbrauwen.

* Natuurlijk en open look.

* Er wordt een vollere look gecreëerd.

* Geeft de haren lengte.

* Ideaal in combinatie met (genezen) Powderbrows / Microblading.

* Corrigeren en/of zo symmetrisch maken van de wenkbrauwen.

* Dagelijks makkelijk te verzorgen en te stijlen.

* De behandeling is pijnloos.

* Blijft 4 – 6 weken zichtbaar.

* Allergieën voor Lash Lift en Tinting.

* Wanneer je een ooginfectie hebt.

* Henna en/of ontkleuring van de wenkbrauwen.

* Bij hele korte wenkbrauwharen of bijna geen wenkbrauwharen.

* Bij beschadigde wenkbrauwharen (te droog en te stug door bijvoorbeeld te vaak knippen, verven of te vaak blootgesteld aan de zon).

* Wanneer je in de twee weken voor de Brow Lamination een intense gezichtsbehandeling hebt gehad,

* Tijdens chemotherapie en bestraling.

Extra algemene informatie

* 24 uur van tevoren geen zelf bruinende producten aanbrengen

* 24 uur van tevoren niet onder de zonnebank of in de zon zitten

* Voor en tussen de behandelingen door niet zelf epileren of knippen

* 24 uur na je behandeling de wenkbrauwen niet nat maken

* 24 na je behandeling stoom vermijden

* 48 uur na je behandeling niet onder de zonnebank of in de felle zon zitten

Helaas kan niet iedereen een wenkbrauwbehandeling ondergaan. Hieronder een algemene lijst met contra-indicaties.

* Bij gebruik van het medicijn Roacutane kunnen wij jouw huid helaas niet harsen

* Bij een zwangerschap

* Wanneer je in het verleden een reactie hebt gehad bij een haarverf- of wenkbrauwverfbehandeling of bij een tijdelijke henna tattoeage.

* Open wondjes rondom de wenkbrauwen.

* PPD-allergie (Henna Brows)