01/01/2020 Fleeky Fresh

Nieuwe locatie, nieuwe naam

Dit jaar ben ik alweer 7 jaar eigenaresse van mijn eigen salon. Ondanks dat ik in die tijd slechts één keer verhuisd ben naar een eigen ruimte in Roosendaal, heb ik na drie jaar besloten om toch weer aan huis te gaan werken.

In combinatie met een gezin en een partner met onregelmatige werktijden is dit ideaal. De afgelopen maanden hebben we met zijn allen flink geklust aan de garage. De salon is nog niet helemaal af, er moeten nog steeds kleine dingetjes gebeuren maar dat zal in de loop van de tijd zeker aangepakt worden.

Na bijna 7 jaar My-Lash Roosendaal te zijn geweest, vond ik het tijd om bij een nieuwe locatie ook een nieuwe naam te introduceren. Vanaf vandaag ga ik verder onder de naam:

Fleeky Fresh - Lashes & Brows - Wimperextensions & WenkbrauwenDeze naam is ontstaan omdat ik een meer modernere naam wilde hebben die niet de nadruk legt op alleen wimpers. Daarbij dacht ik aan de zinnetjes ‘Lashes on fleek’, ‘Brows on fleek’, ‘Fresh brows’ etc. en door dit een beetje te combineren, ben ik uitgekomen op Fleeky Fresh.

Bij deze nodig ik jou van harte uit om een keer langs te komen in de salon!

Nathalie Schijven
, , , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.