Infralash

Vind je het ook lastig om iedere ochtend weer een eyliner aan te brengen? Ze zijn nooit symmetrisch en het kost je in de ochtend ook veel te veel tijd.

Herken jij dit en wil je hier de perfecte oplossing voor? Kies dan voor een infralash!

De infralash is een mooie subtiele eyliner die tussen de wimpers wordt gezet en die ervoor zorgt dat je ogen meer spreken. Want sprekende ogen willen we toch allemaal? Zeg maar ‘dag’ tegen doorgelopen eyeliner en vlekken en ‘hallo’ tegen die 10 minuten extra dat je in bed kan blijven liggen!

Behandeling

De infralash wordt toegepast door middel van een PMU-apparaat met een naald/hygiënemodule. Met kleine bewegingen worden de pigmenten onderhuids aangebracht. Bij Fleeky Fresh wordt uitsluitend met hoge kwaliteit pigmenten en apparatuur gewerkt zodat het resultaat zo lang mogelijk blijft.

Voordat de behandeling kan plaatsvinden zal er eerst een intake plaatsvinden. Tijdens dit gesprek worden o.a. de medische gegevens besproken omdat niet in alle gevallen de behandeling toegepast mag worden. Maar ook de voorzorgsmaatregelen, nazorgmaatregelen en het verloop van het genezingsproces zal worden besproken.

Gemiddeld duurt een infralash behandeling 1 tot 1,5 uur. Na de behandeling geef ik nazorginstructies mee. Deze zijn van belang bij het herstelproces van de infralash. Probeer deze zo nauwkeurig mogelijk op te volgen.

Een infralash gaat gemiddeld 1 tot 3 jaar mee mits je de nazorginstructies goed navolgt. Het is belangrijk om na de behandeling alle adviezen op te volgen zodat je langer kan genieten van de permanente make-up.

De houdbaarheid van de behandeling verschilt per persoon en kan korter zijn als je een zeer vette huid hebt, snel of veel bloedt tijdens de behandeling of bijvoorbeeld een lichte kleur laat toepassen.

Infralash onder

€150

Inclusief 1 nabehandeling
Infralash boven

€195

Inclusief 1 nabehandeling
Infralash onder + boven

€295

Inclusief 1 nabehandeling

Voordelen

• Heel natuurlijk effect.
• Fris en verzorgde uiterlijk
• Altijd een eyeliner dat er goed uitziet op elk moment. Wanneer je net wakker bent, op vakantie en zelfs tijdens het sporten.
• Gaat 1 tot 3 jaar mee.

Contra-indicaties

Helaas is het niet mogelijk om bij iedereen semi permanente make-up te zetten. Er zullen altijd situaties zijn waarbij we niet zullen behandelen. De veiligheid van de klant staat hierbij voorop. Voor het gemak zullen wij deze contra-indicaties voor jullie op een rijtje zetten. SPMU wordt in de volgende gevallen niet gezet, wanneer:

• Je jonger bent dan 18 jaar;
• Je diabetes hebt;
• Je zwanger bent of borstvoeding geeft;
• Je momenteel bloedverdunners slikt;
• Je een van de volgende medicatie gebruikt: cortisone, steroïden, roacutane, retin-A, renova;
• Je momenteel aan de antibioticakuur zit (je moet minimaal 4 weken gestopt zijn met de kuur);
• Je een huidaandoening hebt zoals: psoriasis, eczeem, niet-gediagnoctiseerde huiduitslag en blaren;
• Je een koortslip hebt;
• Je een hoge bloeddruk of een hartaandoening hebt;
• Je een bloedaandoening hebt, zoals hemofilie;
• Je ernstige acne hebt op of rondom het te behandelen gebied;
• Je momenteel chemotherapie ondergaat (wacht ten minste 6 maanden na de behandeling);
• Je een ziekte hebt aan de ogen.

* Je mag tijdens de behandeling geen lenzen in. Tot 24 uur na de behandeling kunnen de oogleden gezwollen aanvoelen, het is niet raadzaam om lenzen in te doen omdat de oogleden nog gezwollen kunnen zijn.

Heb je interesse in deze behandeling alleen twijfel je of PMU ben jou gezet kan worden? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via e-mail of Whatsapp!

Behandeling Inplannen

Veelgestelde vragen

Wat is semi permanente make-up (SPMU)?

Semi permanente make-up of SPMU is het inbrengen van pigmenten in de lederhuid. Dit gebeurt met een pen waarin een naald/hygiënemodule wordt geplaatst. Semi permanente make-up lijkt qua techniek op tatoeage, maar het doel is iets anders. Op een subtiele en heel natuurlijke wijze brengen we pigmenten in de bovenste huidlaag (lederhuid) aan.

Kan SPMU bij iedereen toegepast worden?

Helaas is het niet mogelijk om bij iedereen SPMU toe te passen. Daarom is het belangrijk om vooraf aan te geven of je bepaalde huidaandoeningen hebt. Dan kan kunnen wij jou vertellen of je wel of niet behandeld kunt worden.

Op de volgende plaatsen brengen wij geen SPMU aan:

  • op plekken waar u het afgelopen jaar plastische chirurgie of bestraling hebt ondergaan
  • op een litteken dat minder dan een jaar oud is
  • op een plek die minder dan zes weken geleden is getatoeëerd
  • op een plek waar minder dan drie maanden geleden een tatoeage is weg gelaserd of waar de laserwond nog niet genezen is
  • op geïrriteerde huid zoals bultjes, donkere moedervlekken, wijnvlekken of zwellingen.


Bent u diabetes?

Bij diabetes (suikerziekte), is SPMU in sommige gevallen af te raden omwille van een minder goede wondheling. Hierdoor kunnen kleurverschillen in het pigment ontstaan en is het resultaat niet mooi. Niet alle patiënten hebben echter een slechte wondgenezing. Bij de meeste patiënten is het dus geen probleem mits zij zich houden aan de nazorg die voorgeschreven wordt.

Ik heb diabetes, mag ik behandeld worden?

Bij diabetes (suikerziekte), is SPMU in sommige gevallen af te raden omwille van een minder goede wondheling. Hierdoor kunnen kleurverschillen in het pigment ontstaan en is het resultaat niet mooi. Niet alle patiënten hebben echter een slechte wondgenezing. Bij de meeste patiënten is het dus geen probleem mits zij zich houden aan de nazorg die voorgeschreven wordt.

Hoelang duurt de behandeling?

De eerste behandeling duurt gemiddeld tussen de 2 – 3 uur. De behandeling bestaat uit:

  1. bespreken van de wensen en mogelijkheden,
  2. voortekenen
  3. kleurkeuze
  4. de behandeling zelf.

Is een nabehandeling noodzakelijk?

Voor een mooie resultaat is een nabehandeling te adviseren. Het pigment dat tijdens de eerste behandeling in de huid wordt gebracht verliest uiteindelijk 60 á 70% van zijn kleur. Daarom is het belangrijk dat je voor een tweede keer komt.

In sommige gevallen kan het zo zijn dat de huid het pigment niet goed opneemt en is een tweede behandeling ook nodig. In uitzonderlijke gevallen kan een derde behandeling nodig zijn.

Wat te doen na de semi permantente make-up behandeling?

Na behandeling krijg je informatie mee over de nazorg. Hierin staan adviezen over hoe je het beste jouw wenkbrauwen kunt verzorgen maar ook wat je vooral niet moet doen na de behandeling. Het is vooral belangrijk om de instructies die je meekrijgt na de behandeling zorgvuldig uit te voeren.

Ik ben zwanger of ik geef borstvoeding. Mag ik behandeld worden?

Neem geen tatoeage als je zwanger bent of borstvoeding geeft. Niet alle risico’s rond het tatoeëren voor zwangere vrouwen zijn bekend. Mocht je bovendien als gevolg van de tatoeage een infectie oplopen, dan mag je bepaalde medicijnen ter bestrijding van de infectie niet gebruiken, vanwege het risico voor jouw (ongeboren) kind.

Ik heb botox, mag ik behandeld worden?

Je mag behandeld worden indien je de botox-behandeling 4 weken geleden hebt gehad. Wij adviseren om eerst SPMU te nemen.

Wat moet ik vermijden na de behandeling?

Vermijd 2 – 3 weken sauna, zonnebank en directe zonlicht. Ook adviseren wij om 7 dagen na de behandeling geen make-up aan te brengen.

Voor welke leeftijd is semi permanente make-up?

Een semi permanente make-up behandeling is geschikt voor iedereen met een leeftijd vanaf 18 jaar. Hierbij is geen toestemming vereist van je ouders.

Hoe semi permanente make-up te verzorgen?

Na de semi permanente make-up behandeling ontvang je instructies voor de nazorg. Het is belangrijk dat je deze instructies goed opvolgt voor het beste resultaat.

Hoe wordt semi permanente make-up te aangebracht?

Semi permanente make-up wordt aangebracht met een SPMU-apparaat. Dit lijkt op tatoeëren maar semi permanente make-up gaat net onder de huid zitten. Hierdoor is het semi permanent.

Hoelang blijft semi permanente make-up zitten?

Semi permanente make-up voor wenkbrauwen blijft gemiddeld 1 á 2 jaar zichtbaar. Hierna zal het geleidelijk vervagen. Wij adviseren hierna een touch-up zodat het resultaat weer strak is.

Semi permanente make-up en sporten

Zweet stoot pigment af. Daarom adviseren wij om de eerste week na de behandeling niet te sporten. Deze instructies ontvang je bij het maken van een afspraak en na de behandeling.

Semi permanente make-up en sauna

Zweet stoot pigment af. Daarom adviseren wij om de eerste week na de behandeling niet naar de sauna te gaan. Deze instructies ontvang je bij het maken van een afspraak en na de behandeling.

Semi permanente make-up en zonnebank

Zweet stoot pigment af. Daarom adviseren wij om de eerste week na de behandeling niet naar de zonnebank te gaan. Deze instructies ontvangt u bij het maken van een afspraak en na de behandeling.

Wil jij ook een Infralash?

Onze Behandelingen

Powderbrows (PMU)

Powderbrows is de nieuwste trend op het gebied van semi permanente make-up. Met deze techniek van semi permanente…

Lash Lift

Bij een Lash Lift worden de natuurlijke wimpers gelift d.m.v. twee verschillende vloeistoffen. Het resultaat zal tussen…

Brow treatments

Bij Fleeky Fresh kan je terecht voor verschillende wenkbrauwbehandelingen. Van het in het model…

Portfolio

Openingstijden

Ma – Gesloten
Di – 09:00 – 14:30 uur
Wo – 09:00 – 17:00 uur
Do – 09:00 – 14:30 uur
Vr – Gesloten
Za – Gesloten
Zo – Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak.