Cursus Lash Lifting

Een Lash Lift is een behandeling waarbij de natuurlijke wimpers d.m.v. diverse lotions gelift worden. Hier komen dus geen wimperextensions bij kijken. Deze behandeling is ideaal als aanvulling voor in jouw salon als je werkzaam bent als wimper- /wenkbrauwstylist of schoonheidsspecialiste. Het is echter niet nodig om ervaring te hebben in de beautybranche. Dus ook als jij altijd al graag iets voor jezelf hebt willen beginnen, is dit een mooie behandeling om mee te starten.

Tijdens deze cursus delen wij jou onze kennis en expertise zodat jij na de cursus direct zelfstandig en zelfverzekerd aan de slag kunt gaan. De cursus is inclusief een volledig starterspakket en certificaat.

Waarom kiezen voor Fleeky Fresh?

• Jarenlange ervaring in het zetten van wimperextensions (nationaal én internationaal getraind).
• Ruim vijf jaar ervaring in het geven van trainingen namens een groot Nederlands wimpermerk.
• De training wordt aan maximaal 2 cursisten gegeven dus volop persoonlijke aandacht.
• Je ontvangt een erkend certificaat van Fleeky Fresh Academy.

Kosten €400,-

De cursus is inclusief theorieboek, een volledig starterskit en een certificaat. Koffie, thee en frisdrank is ook inbegrepen.

Starterspakket

Bij deze cursus ontvang je een starterspakket waar je 10 – 15 klanten mee kunt behandelen.

Veel gestelde vragen

Hoe meld ik mij aan?

  • Je kunt je aanmelden door op de grote groene knop met ‘Boek je cursus’ te klikken en de stappen te volgen.

Ik heb nog wat vragen. Hoe kan ik het beste contact opnemen?

Je kunt altijd een e-mail sturen naar info@fleekyfresh.nl of bellen naar +31 6 54 380 228. Telefonisch zijn we alleen bereikbaar op werkdagen tijdens openingsuren. Je kunt ook altijd een Whatsapp-berichtje sturen. Dat is soms nog sneller dan bellen.

Hoe zit het met de betaling?

Bij aanmelding moet er altijd een aanbetaling gedaan worden. Dit om jouw deelname definitief te maken. Het restantbedrag dient uiterlijk 2 weken voor de training door ons ontvangen te zijn.

Op welke data vinden de opleidingen plaats?

Als je op de grote groene knop ‘Boek je cursus’ klikt, kan je inzien welke trainingsdata allemaal beschikbaar is. Wil jij heel graag de cursus volgen alleen kan jij niet op de beschikbare data? Stuur dan een e-mail naar info@fleekyfresh.nl en in overleg kunnen we een andere datum voor jou bespreken.

Wanneer krijg ik mijn certificaat?

Aan het einde van de cursusdag ontvang je na voldoende resultaat jouw certificaat.