Brow treatments

Wil jij ook graag fresh brows? Kies dan voor een wenkbrauwbehandeling bij Fleeky Fresh. Bij ons kan je terecht voor verschillende behandelingen waarbij je met mooie, gevormde wenkbrauwen de salon verlaat.

Classic Brows

Bij de Classic Brows kan je een complete behandeling verwachten. Jouw wenkbrauwen worden namelijk eerst uitgemeten door middel van Brow Mapping daarna zullen de wenkbrauwen gewaxt, geëpileerd en geverfd worden. De verf zal ongeveer 1 dag op de huid en +/- 5 weken op de wenkbrauwhaartjes zichtbaar blijven.

Je kunt kiezen uit de Classic Brows – Shaping waarbij de wenkbrauwen in model worden gebracht door te waxen en te epileren, Classic Brows – Tinting waarbij de wenkbrauwen enkel worden geverfd óf je kunt kiezen voor de Classic Brows – Shaping + Tinting waarbij je wenkbrauwen een complete behandelingen ondergaan.

Henna Brows

Bij de Henna Brows kan je óók een complete behandeling verwachten. Jouw wenkbrauwen worden namelijk eerst uitgemeten door middel van Brow Mapping daarna zullen de wenkbrauwen gewaxt, geëpileerd en geverfd worden. De henna verf zal +/- een week op de huid zichbaar zijn en tot 6 weken op de wenkbrauwhaartjes. De henna was je uit de wenkbrauwhaartjes.

Hybrid Brows

De Hybrid Brows behandeling is eigenlijk vergelijkbaar met de Henna Brows alleen kan je met de Hybrid Brows langer genieten van de intensiteit! Het grote verschil zit ‘m dus in de houdbaarheid.

Bij henna zal het langzaam aan van de huid vervagen en was je daarna van de haartjes af. Bij Hybrid Brows zal de verf ook langzaam van de huid vervagen, maar de verf moet echt uit de haren groeien! Dit alles zorgt ervoor dat jij langer kan genieten van mooi gekleurde wenkbrauwen.

Hybrid Brows is ideaal voor mensen met een iets vettere huid, mensen die veel transpireren of veel in contact komen met water!

Wenkbrauwbehandelingen

Classic Brows

€27,50

Henna Brows

€38,50

Hybrid Brows

€44

Extra informatie

  • Heb je je wenkbrauwen onlangs geverfd met normale wenkbrauwverf en wil je graag een keer Henna ervaren? Geen probleem! Je kunt een Henna Brow Experience ondergaan mits er minimaal twee weken tussen het verven zit.
  • Bevalt de Henna Brow Experience? Je bent altijd welkom voor een vervolgafspraak. Houd er rekening mee dat hier minimaal vier weken tussen moet zitten.

Belangrijk om te weten

Helaas is de Henna Brow Experience niet geschikt voor iedereen. Het wordt afgeraden wanneer onderstaande punten op jou van toepassing zijn.

  • Wanneer je jonger bent dan 16 jaar.
  • Wanneer je zwanger bent.
  • Wanneer je last hebt van een geïrriteerde of open huid.
  • Wanneer je in het verleden een reactie hebt gehad bij een haarverf- of wenkbrauwverfbehandeling of bij een tijdelijke henna tattoeage.

Behandeling Inplannen

Onze Behandelingen

Infralahs (PMU)

De infralash is een mooie subtiele eyliner die tussen de wimpers wordt gezet en die ervoor zorgt dat je ogen meer…

Powderbrows (PMU)

Powderbrows is de nieuwste trend op het gebied van semi permanente make-up. Met deze techniek van semi…

Lash Lift

Bij een Lash Lift worden de natuurlijke wimpers gelift d.m.v. twee verschillende vloeistoffen. Het resultaat zal tussen…

Portfolio

Openingstijden

Ma – Gesloten
Di – 09:00 – 14:30 uur
Wo – 09:00 – 17:00 uur
Do – 09:00 – 14:30 uur
Vr – Gesloten
Za – Gesloten
Zo – Gesloten

Wij werken uitsluitend op afspraak.