alternatief wimperextensions

alternatief wimperextensions

Advies nodig? Stuur me dan een Whatsapp-berichtje

Helaas is er op dit moment een klantenstop voor de wimperextensionsbehandeling, maar niet getreurd want ik heb een alternatief!

Zelf kostte het mij ook te veel tijd om mijn eigen wimpers te voorzien van wimperextensions. Ik kan het niet bij mezelf zetten dus moest altijd naar een collega. Maar sinds kort heb ik een super alternatief gevonden wat heel dicht in de buurt komt van de normale wimperextensions (verschillende looks). Je kunt dit zelf aanbrengen en ook zelf weer verwijderen én variëren in de verschillende looks.

Ik als wimperstyliste ben zelf heel kritisch, maar ik kan je vertellen dat ik fan ben!

Via onderstaande link kom je op hun website terecht en met code FLEEKYFRESH krijg je ook nog eens 10% korting!

resultaat

IMG_20230801_121349
IMG_20230801_121323
IMG_20230801_121308
IMG_20230801_121250

Ik heb hier gekozen voor een natuurlijke look. Omdat ikzelf niet hele lange wimpers heb, heb ik ook niet voor de extreem lange lengtes gekozen. Uiteraard kan jij dit zelf bepalen op de website. De wimpersegmenten zijn eenvoudig zelf aan te brengen en te verwijderen. Wanneer je voor een vollere look wilt gaan, kan je ook de wimpersegmenten ‘stacken‘. Dit houdt in dat je eerst de basis bevestigt en daarna een tweede rij bovenop de basis bevestigt. Dus vind je je look niet vol genoeg, creëer je in een handomdraai toch die vollere look!

Via onderstaande link kom je op hun website terecht en met code FLEEKYFRESH krijg je ook nog eens 10% korting!