01/01/2020 Fleeky Fresh

Aangenaam kennis te maken

Mijn naam is Nathalie Schijven – de Fretes en run sinds 2013 mijn eigen salon in Roosendaal. Ik ben geboren en getogen in Groningen waar ik de Middelbare Hotelschool heb gedaan. Totaal iets anders dan wat ik nu doe. Ik heb verschillende banen gehad van receptioniste, hotelmedewerkster, account manager bij een online boekingskantoor en toen uiteindelijk ben ik mijn eigen salon begonnen.

Toen ik mijn salon begon, waren mijn dochtertjes net 6 maanden oud. Het was dus super ideaal omdat ik gewoon vanuit huis kon gaan werken. In de tijd dat ik begon, keken mensen mij altijd verbaasd aan als ik ze vertelde over wimperextensions. Ze hadden daar namelijk nog nooit over gehoord! Tegenwoordig is bijna iedereen er wel bekend mee.

Ik houd er erg van om mijzelf te blijven ontwikkelen en heb dus door de jaren heen ook verschillende nationale én internationale masterclasses gevolgd op het gebied van wimperextensions. Daarom durf ik ook oprecht te zeggen dat ik weet waarover ik praat. Ik heb zelfs mijn kennis mogen overdragen aan anderen door trainingen te geven namens een groot Nederlands wimpermerk.

Sinds kort heb ik mijn salon aan huis waar ik je van harte welkom heet. Zie ik jou binnenkort?

Nathalie Schijven

 

, , , , , , , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.